kata owner blog!!

dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyanyang. assalamualaikum mujahid dan mujahidah Islam yang tidak teragak-agak membela agama. :) semoga content yang ada tidak melalaikan kalian :) tegur yang mana silap, nasihat yang mana salah. MI dalam proses nak berubah. doa-doakan MI. kita SEISLAM, BERSAUDARA, KIBLAT YANG SAMA.. AGUNGKANLAH ISLAM DI PERSADA DUNIA. :) -lil' maisarah is growing up ;')-

Tuesday, October 11

i ' m b a c k

assalamualaikum

wey2..

hey aku kembali..

actually aku tiap-tiap hari buka blog niy.. tapi tak de idea lah semenjak habes pmr ni.. nak buat entry baru pon xde semangat. so dreary! bagi aku lah kan.. hbes pmr ni, aku dah start tahun baru.so hey i'm 16!
aku sudahpun lekat misi aku kat pintu bilik.. tiap-tiap hari aku baca azam aku tu.. dan cuba untuk merealisasikannya.. huh.. give me a big clap, babeh.. hehe


+ satu daripada misi tu sudah pun aku jayakan.. apa eqk? boh plastic cover kat screen fon aku.. my newborn baby phone.. wakaka.. hubby lubby fon seken hand.. kihkih :) apa-apa je lah.. yang pasti fon yang aku idam-idamkan dah ada dalam tangan aku.. n8 tomey-tomey.. alahai aksyen sikit kat sini.. puiyh!

antara misi lain..

*dapat 8a dalam pmr
*masuk mrsm taiping
*cat bilik kaler biru
*beli novel bi dan bm banyak2
*some image changes
*decorate bilik
*wakaf meja kat surau
*belajar subjek-subjek form 4

insyaAllah semua ni akan dijayakan.. doa-doakan lah yer.. kite out dulu..

hehe.. ala2 kl plak!
assalam

2 komen:

Manusia Yang Baik said...

cat bilik kaler biru !!!! SAMEEEE.Aku un rancang nak cat blik kaler biruuuu,weeee xD

mysarah said...

hehehe.. semoga berjaya noh mengecat!! hbeh cat bilik hg nnt.. mai cat bilik aku tau

hey babeh. hehe . thanks for reading . new post : coming soon.love ya!