kata owner blog!!

dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyanyang. assalamualaikum mujahid dan mujahidah Islam yang tidak teragak-agak membela agama. :) semoga content yang ada tidak melalaikan kalian :) tegur yang mana silap, nasihat yang mana salah. MI dalam proses nak berubah. doa-doakan MI. kita SEISLAM, BERSAUDARA, KIBLAT YANG SAMA.. AGUNGKANLAH ISLAM DI PERSADA DUNIA. :) -lil' maisarah is growing up ;')-

Sunday, July 31

ok sume.. jom kita releasekn tension yer.. kita maen buat ayat.. cer try.. :D

(dari empunya fb, Dayaa Raksasa )

i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan



iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

KONGSI JAWAPAN ANDA~ (buat ayat tau) ^_~

dicopy sebijik2~

6 komen:

Manusia Yang Baik said...

Ayat aku terbaik !!

Aku peluk musuh dalam selimut aku sebab aku tak tahan

pfft...nak sambung ayat sendiri :D

Aku peluk musuh dalam selimut aku sebab aku tak tahan nak kentut proudly kat muka dia .... hahahaha...

XD *sukasukasahaja ... kih3 !

mysarah said...

haha.. yg aku pnya lak..

aku pergi dating dengan komputer aku sebab aku gila. LOL. hahaha

tpi hg nye tuuu.. haha, lawak kott

Manusia Yang Baik said...

hahah lawak la mende ni ...lol XDD

mysarah said...

haha.. lau nk, amek lah..

cik violet said...

aku muntah depan bapuk sebab tak tahan..

haha..

best gak men ni ;p

mysarah said...

haha..

muntah sbb x thn tgk bapok ek? hehe

XD

hey babeh. hehe . thanks for reading . new post : coming soon.love ya!