kata owner blog!!

dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyanyang. assalamualaikum mujahid dan mujahidah Islam yang tidak teragak-agak membela agama. :) semoga content yang ada tidak melalaikan kalian :) tegur yang mana silap, nasihat yang mana salah. MI dalam proses nak berubah. doa-doakan MI. kita SEISLAM, BERSAUDARA, KIBLAT YANG SAMA.. AGUNGKANLAH ISLAM DI PERSADA DUNIA. :) -lil' maisarah is growing up ;')-

Wednesday, November 2

kebaikan & kebusukan serta kehegehan

iffa sharafana baik lagi daripada fatin. namun begitu hidayah lebih baik dari iffa wangi dan fatin busuk masam itu. tambahan pula nazmin yang busuk kadang-kadang ja wangi juga baik. iffa juga seorang yang suka membuat cerita entah apa-apa tentang kebusukan rakan-rakannya. walaubagaimanapun kebusukannya dirahsiakan. apa yang paling penting, ezzatul lah yang paling busuk. tidak lupa juga kepada atiqah yang tidak kurang busuknya, sering mangiakan kebaikannya. fatin yang busuk terlupa akan rakannya hanis yang tersangatlah busuk dikalangan rakannya yang wangi. kepada maisarah yang sakit di rumah, anda juga sebahagian daripada kebusukan ini. kami warga kebusukan mendoakan semoga kesakitan pergi terbang melayang meninggalkan kamu. sebagai kesimpulannya, inilah hakikat kehidupan di antara kebusukan dan kebaikan titik
.
.
.

ffa sharafana seorang yang baik. namun kebaikannya tidak dipandang apabila kehegehan hidayah terserlah. muncul seorang pelajar bernama atiqah. atiqah seperti sang rimba mengaum. ngaumannya menandakan kehegehannya. boleh cakap tetapi act macam singa. hegeh bukan? tiba pula fatin yang sangat baik menghapuskan puak hegeh dan kembalikan gelaran BAIK  kepada iffa sharafana. namun semua mengatakan fatin buat buat baik! dia sebenarnya hegeh! macam mana? nazmin pun hegeh juga! 2 in 1 la! hehe! iklan: maisarah dengan bangganya " aku tinggi " memekik keseorangan. hanis fahani dengan van ambulannya membawa maisarah ke hospital sakit jiwa.


macam terencat je?! hehehe

2 komen:

Manusia Yang Baik said...

criter aku hg tak buat full kot ..ada tertinggal rasanya ... hahahaha

mysarah said...

aku type semuanya aku rasa

hey babeh. hehe . thanks for reading . new post : coming soon.love ya!