kata owner blog!!

dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyanyang. assalamualaikum mujahid dan mujahidah Islam yang tidak teragak-agak membela agama. :) semoga content yang ada tidak melalaikan kalian :) tegur yang mana silap, nasihat yang mana salah. MI dalam proses nak berubah. doa-doakan MI. kita SEISLAM, BERSAUDARA, KIBLAT YANG SAMA.. AGUNGKANLAH ISLAM DI PERSADA DUNIA. :) -lil' maisarah is growing up ;')-

Friday, May 25

add math

assalamualaikum..

rindu giler kawan-kawan badlishah. cemuih gak ar post2 aku asyik melepas rindu kat hampa ja kan.. hampa syioq ja cerita pasai keseronokan duk kat Bad. erm iri hati. --"

weyh ceteke perkembangan addmath aku. aku susah nak go on. argh.. sedih sangat2. hari tu kan.. ujian sem addmath .. aku blank ! cepuih2. habeh jawab.. dada aku sarat. sebak kecewa sebab aku tak leh jawab yang terbaik. aku nangis sampai muka aku jadi ce laen. humph.. kesian cikgu hadi. susah2 ajar kami ,, 403.. macam ni aku balas.  

aku dah balik kulim dan aku berazam nak cover balik. tengok lah! 
nanti kami kena pindah kelas. aku harap aku masuk kelas yang best. amin.. oke dah.. gtg.

2 komen:

cik karmila said...

dulu akk pown cmtue gak,,asyek d0wn ngan +math,,alhamdulillah +math akk cemerlang akhirnye,,dun w0rry be happy,,practice makes perfect!chaiy0k!

mysarah said...

terima kasih akk.. :)

hey babeh. hehe . thanks for reading . new post : coming soon.love ya!